LE MENU DE PRINTEMPS 2018

Les Inattendues

Kombu-crisps/sesam/wasabi, Gougeres…

 Gegrilde pulpo/ XO saus, gevogelte parfait/rode biet/framboos;

Makreel met dashi, asperges en coquilles St. Jacques

Le Poisson du Jour

Saus ‘Bisque’, lentegroenten, mosseltjes…

‘Coulis Verts’ met dragon…

OF

La Canette

Gebraden filet van tamme eend.

Jus van eend

Lenteuitje, amandel, romesco…

Les Fromages +12,50 i.p.v. +15,00 als extra gerecht

Le Dessert

60,00

Menu Clin d’Oeil 87,50

 

Micheline-ster-en-BG5

Aperitiefs

Champagne J.L. Vergnon Grand Cru
Blanc de Blanc Brut
Cava Mas Fi Brut Methode Tradicional
Raumland Cuvee Katharina Sekt Brut

Dit zijn suggesties bij het menu

WIJNEN WIT(150/750 ml)

2015/Gavi/Cortese/Nicola Bergaglio, IT– 7,50/42,50
2016/Graf von Weyher/Cabernet blanc, Pfalz, DE – 8,50/47,50
2015/Dom. De La Chapelle, St. Veran FR – 9,50/52,50

WIJNEN ROOD(150/750 ml)

2015/Ch. Cres Ricards/Coteaux du Languedoc, FR – 9/45

2013/Eloquenzia/Copertino, Puglia IT – 9/45

Alsmede onze uitgebreide WIJNKAART met kleine Domeinen in Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk en Duitsland