LE MENU D’AUTOMNE 2018

Les Inattendues

Homemade-crisps/ajo blanco, Gougères…

 Biet/mierikswortel;

Venkel/dille/ mousse met sezam-olie;

Makreel, als Ceviche en gerookt met dashi, Boemboe;

Le Poisson du Jour

Beurre blanc met kerrie, pompoenchutney, bouchot-mosseltjes en waterkers

OF

Le Boeuf

Gebraden schouderstuk van USA Black Angus rund.

Artisjokjes, Cantarellen en Gaufre met Anchoiade en XO

Le Dessert

Le Menu 65,-

Menu Clin d’Oeil 85,-

Les Fromages

+10,- i.p.v. +15,- als extra gerecht

 

Micheline-ster-en-BG5

Aperitiefs

Champagne J.L. Vergnon Grand Cru
Blanc de Blanc Brut
Cava Mas Fi Brut Methode Tradicional
Raumland Cuvee Katharina Sekt Brut

Dit zijn suggesties bij het menu

WIJNEN WIT(150/750 ml)

2017/Soave Classico/Suavia/ Garganega, IT – 7,50/42,50
2016/Graf von Weyher/Cabernet blanc, Pfalz, DE – 8,50/47,50
2017/Dom. De La Chapelle, Pouilly-Fuissé ‘Les Grands Climats’ FR – 9,50/55

WIJNEN ROOD(150/750 ml)

2016/Ch. Cres Ricards/Coteaux du Languedoc, FR – 9/45

2013/Eloquenzia/Copertino, Puglia IT – 9/45

Alsmede onze uitgebreide WIJNKAART met kleine Domeinen in Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk en Duitsland

 

wijnen Le-restaurant