LE MENU D’AUTOMNE 2017

Les Inattendues

(home-made crisps;

 velouté van kastanjes, garnaaltjes/beurre noisette;

zeebrasem met miso en scheermessen…)

Le Poisson du Jour

Bloemkool, geroosterd en ‘a la fourchette’, druiven/sjalotjes vinaigrette

Beurre blanc, ponzu…

OF

La Canette

Gebraden filet van tamme eend.

Jus van steranijs

Eendenlever, pompoen, uien ‘en feuillette’…

(Les Fromages +12,50 i.p.v. +15,00 als extra gerecht)

Le Dessert

60,00

Menu Clin d’Oeil 87,50

 

Aperitiefs

Champagne Veuve Fourny 1er Cru
Blanc de Blanc Brut
Cava Mas Fi Brut Methode Tradicional
of als een huisaperitief (met Limoncello/Cuarenta Y Tres)

Dit zijn suggesties bij het menu

WIJNEN WIT(150/750 ml)
2016/Musita Catarratto, Sicilia, IT– 7,50/42,50
2016/Graf von Weyher/Cabernet blanc, Pfalz, DE – 8,50/47,50
2016/Domaine Astruc Terramas FR – 9,50/48,50

WIJNEN ROOD(150/750 ml)
2016/Sol fa Soul/Valle de Uco, Mendoza, AR – 9/47,50
2016/Tempio di Giano/Vetrère, Puglia IT – 9/47,50

Alsmede onze uitgebreide WIJNKAART met kleine Domeinen in Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk en Duitsland