Oktober 23, 24 en 25, 2020

#LeRestaurantChezVous

zijn allemaal VOLGEBOEKT!

 

Le Menu Les Grands Classiques

Brood, ‘beurre noisette’, Rillettes, Gougeres

‘Gravadlax’ Klassiek zalm gerecht met julienne van seizoensgroenten, verse kruiden. Dressing van vadouvan

‘Joue de Veau’ Gebraisseerde kalfswang, knolselderij, paddenstoeltjes en heerlijke saus van kalf

‘La Pomme’ Traditioneel appelkruimeltaartje met een creme van tonkabonen

Macaron, Madeleine

Menu a 45,00 euro

‘Pour les amateurs des fromage’

Selectie van 4 kazen a 14,50

‘Pour les amateurs des legumes’

Koolrabi uit de oven, peer en ‘coulis verts’ a 14,50

 

Champagne J.L. Vergnon Grand Cru, Blanc de Blanc, Brut – 52,50

Witte wijnen:

2019/Joe/Gruner Veltliner, AT- 25,00

2017/St. Veran, Domaine de la Chapelle, FR-28,50

 

Rode wijnen:

2017/La Morandina/Barbera d’Asti, IT-28,50

2017/Finca St. Martin/Crianza, Rioja, ES-28,50

Micheline-ster-en-BG5
Gault&Millau