LE MENU D’HIVER 2018

Les Inattendues

Home-Made crisps

 Vélouté van kastanjes, piperade/pastinaak/bleekselderij;

zeebrasem met miso en scheermessen…)

Le Poisson du Jour

Bloemkool, geroosterd en à la fourchette’, druiven/sjalotjes vinaigrette

Beurre blanc, ponzu…

OF

La Canette

Gebraden filet van tamme eend.

Jus van steranijs

Eendenlever, pompoen, uien ‘en feuillette’…

(Les Fromages +12,50 i.p.v. +15,00 als extra gerecht)

Le Dessert

60,00

Menu Clin d’Oeil 87,50

 

Micheline-ster-en-BG5

Aperitiefs

Champagne Veuve Fourny 1er Cru
Blanc de Blanc Brut
Cava Mas Fi Brut Methode Tradicional
of als een ‘huisaperitief’  

Dit zijn suggesties bij het menu

WIJNEN WIT

2016/Musita Catarratto, Sicilia, IT– 8,50/42,50
2016/Graf von Weyher/Cabernet blanc, Pfalz, DE – 8,50/47,50
2016/Domaine Astruc Terramas FR – 9,50/48,50

WIJNEN ROOD(150/750 ml)

2016/Sol fa Soul/Valle de Uco, Mendoza, AR – 9/47,50

2016/Tempio di Giano/Vetrère, Puglia IT – 9/47,50

Alsmede onze uitgebreide WIJNKAART met kleine Domeinen in Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk en Duitsland