Les Inattendues

MENU APRIL 2017

 ‘The unusual’ (appetizers)

LES ÉCAILLES

Noordzeekrab met venkel;

Aubergine, grapefruit, dille…
‘Crab from the North Sea with fennel, aubergine, grapefruit and dill’

Le Poisson du Jour

Bloemkool, zeegroenten, peterselie;

Emulsie van miso/boter

‘Catch of the day with cauliflower, monk’s beard, parsley. Butter sauce with miso’

LES PLUMES

Gebraden tamme eend.

Borstfilet met boemboe, shimeji, dashi vinaigrette.

‘Confit et abats’ met nashipeer, gele wortel…

‘Roast duck, ginger/lemongrass mousse, shimeji mushrooms, dashi dressing;

Duck confit/liver with nashi pear and yellow carrots’

(Les Fromages +8,50 i.p.v. +12,50 als extra gerecht)

LE DESSERT

MENU 60 E

 

CAFES/THEES/INFUSIONS. MIGNARDISES 6,50 E

menu clin d’oeil.(surprise menu)  87,50 E

Aperitiefs

Champagne Veuve Fourny 1er Cru
Blanc de Blanc Brut
Cava Mas Fi Brut Mètode Tradicional
of als een huisaperitief (met Limoncello/Cuarenta Y Tres)
Mojito Extra Vergine

Wijnen Wit

2013/Barockhaus/Mosel, DE
2015/Crespaia/Bianchello del Metauro, Fano IT
2014/Domaine Astruc Terramas, Limoux FR

Wijnen Rood

2010/Liszkay Cuvée Barrique/Monoszlo H
2013/Les Halos de Jupiter/Côtes du Rhône, FR