HERFST 2017, AMSTERDAM
Le Menu:

Les Inattendues
(home-made crisps, baba ganoush,
gemarineerde makreel met mosseltjes…)

Le Poisson du Jour
Kool met miso, zeewier-boter
koolrabi/mierikswortel puree;
Saus van sake…
OF
Le Boeuf
Gebraden USA Black Angus runderschouder.
Artisjokken, cantharellen, gremolata.
Sausje van aardappel

(Les Fromages +12,50 i.p.v. +15,00 als extra gerecht)

Le Dessert

60,00

menu clin d’oeil. 87,50

 

Aperitiefs

Champagne Veuve Fourny 1er Cru
Blanc de Blanc Brut
Cava Mas Fi Brut Mètode Tradicional
of als een huisaperitief (met Limoncello/Cuarenta Y Tres)
Mojito Extra Vergine

 

WIJNEN WIT(175/750 ml)
2015/Musita Catarratto, Sicilia, IT– 7,50/42,50
2016/Graf von Weyher/Cabernet blanc, Pfalz, DE – 8,50/47,50
2014/Domaine Astruc Terramas FR – 9,50/52,50

 

WIJNEN ROOD(175/750 ml)
2015/Sol fa Soul/Valle de Uco, Mendoza, AR – 9/45
2014/Tempio di Giano/Vetrère, Puglia IT – 9/45