LE MENU D’AUTOMNE 2017

Les Inattendues

(home-made crisps;

pompoen velouté, garnaaltjes/beurre noisette;

zeebrasem met miso en scheermessen…)

Le Poisson du Jour

Aardpeer, geroosterd en ‘a la fourchette’, stukjes oester;

Gepekelde blauwe bes, laksa…

OF

La Canette

Gebraden filet van tamme eend.

Confit met jus van steranijs

Dumpling met gember en 5-spice…

Salade van eendenlever, witlof, mandarijn…

(Les Fromages +12,50 i.p.v. +15,00 als extra gerecht)

Le Dessert

60,00

menu clin d’oeil.87,50

 

Aperitiefs

Champagne Veuve Fourny 1er Cru
Blanc de Blanc Brut
Cava Mas Fi Brut Methode Tradicional
of als een huisaperitief (met Limoncello/Cuarenta Y Tres)

Dit zijn suggesties bij het menu

WIJNEN WIT(150/750 ml)
2016/Musita Catarratto, Sicilia, IT– 7,50/42,50
2016/Graf von Weyher/Cabernet blanc, Pfalz, DE – 8,50/47,50
2016/Domaine Astruc Terramas FR – 9,50/48,50

WIJNEN ROOD(150/750 ml)
2016/Sol fa Soul/Valle de Uco, Mendoza, AR – 9/47,50
2016/Tempio di Giano/Vetrère, Puglia IT – 9/47,50

Alsmede onze uitgebreide WIJNKAART met kleine Domeinen in Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk en Duitsland